Ons DNA

Hier word niet geluld. Maar gerecycled. Wij dragen bij aan een wereld waarin een grondstof ook een tweede keer telt. Als aanpakkers met elkaar en voor elkaar. Strevend naar daadkracht, passie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Hier word niet geluld. Maar gerecycled. Omdat we weten waarvoor we het doen.

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken!

Ons DNA

Bij Krommenhoek Metals zit ons DNA geworteld in onze missie en onze waarden. Wij zijn geen bedrijf dat alleen maar praat. Wij handelen. Wij recyclen. Dit doen we met passie. Niet lullen, maar recyclen.

In het hart van Rotterdam vind je ons, Krommenhoek Metals. Al bijna 100 jaar zijn wij dé pioniers in het inzamelen en verwerken van oud ijzer en oude metalen. We zijn meegegroeid met de tijd, maar we blijven trouw aan onze roots en kernwaarden. Hier wordt niet geluld, hier wordt gerecycled. Bij ons geldt: een hand is een hand een woord is een woord. Wij zijn trots op ons vak omdat we weten waarvoor we het doen. We dragen bij aan een wereld waar een grondstof ook een tweede keer telt. Bij ons telt iedereen en zijn we uit hetzelfde metaal geslepen. Aanpakkers, met elkaar en voor elkaar.

Onze medewerkers zijn de ongekroonde helden van de recyclingwereld. Stoere mannen en vrouwen die elke dag opnieuw de uitdaging uitgaan om onze missie te vervullen. We smeden hier niet alleen banden, we creëren vriendschappen die een leven lang meegaan.

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld.

Onze kernwaarden

Daadkracht

Passie

Betrouwbaarheid

Duurzaamheid

Ode aan de aanpakker. Joop Krommenhoek.

Joop Krommenhoek’s woorden vormen nog steeds ons karakter. “Hij die de waarde van zijn woord niet kent, staat rap als koopman slecht bekend”. Bij Krommenhoek Metals is betrouwbaarheid geen loze belofte; het is onze erfenis.

Werken bij Krommenhoek Metals

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!