Onze voorwaarden

Zie je een carriere bij Krommenhoek Metals al helemaal zitten? Je werkt met betekenis, gaat uitdagingen aan en je maakt écht verschil.

Je krijgt hier natuurlijk ook iets voor terug. Wij waarderen onze medewerkers niet alleen om wie ze zijn, maar ook om hun harde werk en bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Heb je interesse? Lees hieronder meer over onze voorwaarden.

Groeimogelijkheden

Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkste. Wij investeren niet alleen in recycling maar ook in jouw toekomst. We investeren in jouw ontwikkeling door opleidingen en trainingen aan te bieden, zodat je op de lange termijn kunt groeien. Niet alleen binnen je eigen functie, maar ook als individu. Wij zorgen ervoor dat je de tijd, tools en het aanbod hebt om je te ontwikkelen.

Respectvolle cultuur

In ons bijna 100 jaar oude familiebedrijf gaan we ook als familie met elkaar om. We willen een IJzersterke werkomgeving creëren en vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn op de werkvloer, ongeacht je gender, afkomst of religie. In onze IJzersterke werkomgeving ligt de focus op aandacht voor de medewerker waar veiligheid, talentontwikkeling en inclusiviteit centraal staan.

Ideeën zijn altijd welkom, alles is bespreekbaar en successen worden met elkaar gevierd. Dit doen we niet alleen door regelmatig gezellige uitjes te organiseren, zoals de jaarlijkse kerstborrel en gezellige uitjes, maar ook door samen te sporten of op de fiets te stappen voor het goede doel. Dit doen we met elkaar en voor elkaar. Bij Krommenhoek Metals worden vriendschappen gesloten!

Waardering

Wij waarderen onze medewerkers niet alleen om wie ze zijn, maar ook om hun harde werk en bijdragen aan het succes van ons bedrijf. We bieden verschillende vergoedingen aan als erkenning voor specifieke prestaties en inzet, zoals een jaarlijkse BHV-vergoeding, aandraagvergoeding of een bonus.

Salaris

Bij Krommenhoek Metals ben je verzekerd van een marktconform en aantrekkelijk salaris. Onze salarissen zijn gekoppeld aan een salarisschaal, bij goed functioneren kun je jaarlijks stapsgewijs doorgroeien in je salaris. Daarnaast keren wij iedere maand reiskosten uit en dragen wij per jaar standaard 4% van je bruto jaarsalaris bij aan je eigen pensioenpot. Als nieuwe medewerker bij Krommenhoek Metals ontvang je in je eerste weken een uitnodiging voor een pensioengesprek. In dit gesprek krijg je meer inzicht in onze pensioenregeling en de keuzes die je hierin kunt maken zoals een extra vrijwillige inleg.

Bij ons ontvang je je vakantiegeld, 8% van je bruto jaarsalaris, in de maand juni. Als je tijdens het kalenderjaar bij Krommenhoek Metals bent komen werken ontvang je de vakantietoeslag naar rato van het aantal maanden dat je tot en met juni hebt gewerkt.

Vakantie en buitengewoon verlof

Iedereen heeft wel eens vakantie of een vrije dag nodig. Hier krijg je nieuwe energie van en zorgt ervoor dat jouw baan leuk en uitdagend blijft. Bij een 40-urige werkweek ontvang je jaarlijks 23 vakantiedagen. Werk je minder uren, dan worden de verlofdagen naar rato berekend. Samen met je team en je leidinggevende bepaal je hoe je verlof opneemt.

Daarnaast zijn er verschillende soorten verlof zoals: zwangerschaps- en bevallingsverlof, geboorteverlof, onbetaald verlof, zorgverlof etc. die je op kan nemen. Het totale overzicht kan je opvragen bij onze HR-afdeling.

UIT HETZELFDE METAAL GESLEPEN.

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Ontdek de passie en kracht van ons team in hun eigen woorden. Lees en bekijk de verhalen van onze mensen.

Vitaliteit

Krommenhoek Metals willen we dat iedereen zich vitaal voelt en het belang begrijpen van een actieve levensstijl. Dat betekent dat je genoeg energie hebt om je werk te kunnen doen en dat je dit met plezier kan doen, wij helpen je daar graag bij. Dit doen we onder andere door overal vers fruit neer te zetten en gekoeld drinken. Maar ook zorgen we ervoor dat medewerkers de mogelijkheid hebben een sportschoolabonnement af te sluiten, een fiets te leasen of een potje padel te spelen met collega’s. Daarnaast wordt er jaarlijks een preventief medisch onderzoek aangeboden om het welzijn en de betrokkenheid van onze medewerkers te bevorderen.

Circulair

Ons onderscheid vermogen ligt niet alleen in woorden, maar in daden. Krommenhoek Metals zet zich in voor verantwoorde vooruitgang door duurzame praktijken te omarmen. We verminderen onze ecologische voetafdruk door lokale metaalverwerking te bevorderen en materialen te hergebruiken, waardoor we uitputting voorkomen. Ook stimuleren we onze medewerkers om zelf duurzame keuzes te maken en zo het energieverbruik, waterverbruik en het afval te verminderen intern te verminderen. Onze grootste wens is om het goed te doen voor de wereld, voor de huidige generatie en die van de toekomst. Met vertrouwen bouwen we samen verder aan een duurzame en circulaire toekomst, in samenwerking met betrouwbare partners. Samen maken we het verschil. Jaarlijks delen we onze duurzaamheidsstappen in een impact rapport waarin onze circulaire visie verankerd is.

Maatschappelijke bijdrage

Krommenhoek Metals is op verschillende manieren maatschappelijk betrokken. Naast onze interne inspanningen op het gebied van klimaat, ketenbeheer en het welzijn van onze eigen mensen, streven we er ook naar om dit naar buiten toe te tonen.

De hele dag door werken wij aan het recyclen van metalen, en om dat elke dag vol energie te doen houden wij van een kopje koffie van de Heilige Boontjes. Een organisatie die ex-gedetineerden re-integreert door het ambachtelijk branden en verkopen van koffiebonen. En dankzij de Koffie Recycle Service van Coffee Based wordt de overgebleven koffiedik van ruim 25.000 kopjes koffie ingezameld en gered van de vuilverbranding.

Daarnaast zijn we toegewijd aan het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we door samen te werken met publieke partners zoals het UWV, gemeenten en sociale werkplaatsen, waarbij de kansen creëren voor deze individuen om werkervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.

Sinds 2012 hebben wij ons als KWF Zakenvriend verbonden aan KWF Kankerbestrijding en zijn we een langdurige samenwerking aangegaan met het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Naast onze financiële steun aan Sophia, dragen ook bij door de opbrengsten van oude hardware die klanten door ons laten afvoeren te schenken, waarbij wij er dan nog eens 10% bovenop doen. Daarnaast vervullen wij onze maatschappelijk rol op sportgebied door middel van sportsponsering op het allerhoogste niveau bij Rugbyclub Hoek van Holland, uit Hoek van Holland. Een club die zich kenmerkt door haar doorzettingsvermogen in goede en slechte tijden, iets wat past bij onze visie op duurzaamheid.

Lees meer over onze maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons impact rapport. Dit is ons jaarlijkse rapport over de voortgang van onze maatschappelijke betrokkenheid en de implementatie van de Environmetal, Social en Governance richtlijnen binnen Krommenhoek Metals.

Werken bij Krommenhoek Metals

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!