Jarvi

"ik kom eraan", dat is mijn lijfspreuk hier wel ja."

Het verhaal van Jarvi

Jarvi is controleur inname bij Krommenhoek, een rol die een goede dosis zelfstandigheid vereist. De variatie in de werkzaamheden en het zelfstandig aanpakken van taken, daar geniet hij van. “Geen dag is hetzelfde”.

“In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik als controleur inname op de werf verantwoordelijk voor het beoordelen en keuren van materialen. Na het keuren van de materialen neemt de accountmanager het over voor verdere verwerking. In het recyclecentrum hou ik me bezig met het inkopen van metalen. Naast mijn rol als controleur bedien ik de bovenloopkraan, zit ik op de kraan en help ik mijn collega’s met kassawerkzaamheden wanneer het druk is. Ik houd van de afwisseing en de kans om zelfstandig te werken, ja daar hou ik van.”

Krommenhoek helpt je met alles

“Ik heb het hier naar mijn zin. Krommenhoek helpt je met van alles. Door de jaren heen heb ik verschillende certificaten behaald, waaronder mijn heftruckcertificaat en BHV-diploma, maar ook specialistische cursussen zoals asbestherkenning en radioactiviteit Dit heeft ervoor gezorgd dat ik eigenlijk alles kan doen bij Krommenhoek en breed inzetbaar ben. Het heeft mij de kans gegeven om door te groeien binnen het bedrijf.”

We gebruiken hier portofoons om met elkaar te communiceren. Als iemand mij nodig heeft, roepen ze me, en dan reageer ik meestal met “ik kom eraan”, dat is mijn lijfspreuk hier wel ja.”

Het is belangrijk om naast het harde werken ook plezier te hebben

“Na het werk is er tijd voor ontspanning, en dat doen we bijvoorbeeld door met collega’s te padellen. Het is belangrijk om naast het werken ook plezier te hebben. De cultuur hier ondersteunt je om jezelf op het werk te ontwikkelen, maar ook je persoonlijke gezondheid. Daarnaast vieren we samen Sinterklaas en is er ieder jaar een kerstborrel, ja dat is gewoon gezellig.

Wat mij het meest aanspreekt in mijn werk bij Krommenhoek Metals is de impact die we hebben op duurzaamheid. Het is fijn om te weten dat het materiaal dat we verwerken worden gerecycled en hergebruikt voor nieuwe producten. Dat maakt het werken hier echt de moeite waard, ja toch.”

Jarvi

“We vieren samen Sinterklaas en er is ieder jaar een kerstborrel, ja dat is gewoon gezellig.”

Werken bij Krommenhoek Metals

Hou jij ook van aanpakken? Kom bij ons werken en sluit je aan bij onze missie om een positieve impact te maken op onze wereld!